Informatii rezervariVacante.eu

      

TERMENI SI CONDITII

 

TERMENI SI CONDITII

 

  1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile stipulate:
Accesul si utilizarea site-ului www.rezervarivacante.eu(definit in continuare 'Site-ul') sunt supuse urmatorilor Termeni si Conditii precum si tuturor actelor normative aplicabile in domeniu. Accesand si utilizand Site-ul, utilizatorul accepta, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de utilizare
Daca utilizatorul nu consimte, fara limitari sau calificari, la Termenii si Conditiile stabilite, este obligat sa paraseasca si sa nu utilizeze sub nicio forma Site-ul.

 

   2. Descrierea serviciului oferit prin intermediul Site-ului:

Prin intermediul prezentului Site,  se asigura servicii de informare online. Alte servicii care vor fi implementate prin intermediul Site-ului sunt, de asemenea, supuse Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a Site-ului. www.rezervarivacante.eu este un serviciu online oferit publicului larg, fara limita de varsta, si se supune regulilor realizate in mod unitar de catre administratorii Site-ului.

  

    3. Utilizarea Site-ului:

Pentru utilizarea serviciilor de baza oferite de catre Site nu este obligatorie nicio inregistrare prealabila ori furnizare de date. Serviciile sunt asigurate in favoarea utilizatorilor cu titlu gratuit. Administratorii Site-ului pot impune in orice moment restrictii  de a furniza informatii sau servicii  ori orice alt tip de restrictii, inclusiv restrictionari per IP. 
www.rezervarivacante.eudefineste prin 'Continut', toate informatiile sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice ori in miscare ce sunt trimise catre server. www.rezervarivacante.eu nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la:
- modul in care utilizatorii folosesc Continutul;
- integritatea Continutului.

www.rezervarivacante.euisi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste site-ul, in orice moment. 

www.rezervarivacante.eu isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt.


     4. Confidentialitate:

www.rezervarivacante.eu respecta confidentialitatea informatiilor transmise prin intermediul serverelor sale, sau stocate pe ele, precum si a datelor cu caracter personal solicitate utilizatorilor la inregistrarea ca membri.


www.rezervarivacante.euse obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale si  conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre societatea desemnata ca operator, in scopuri de marketing.

La cererea expresa a persoanei vizate www.rezervarivacante.euse obliga:
- sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
Orice alt fel de comunicari transmise pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.


     5. Exonerarea de Raspundere:

Utilizarea Site-ului se realizeaza in totalitate pe propria raspundere a utilizatorului. www.rezervarivacante.eu si societatile afiliate precum si personalul din cadrul acestora sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea, programarea sau oferirea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea Site-ului sau a Continutului. www.rezervarivacante.eu nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna ca urmare a accesarii sau utilizarii Site-ului sau descarcarii oricarui material, infomatii, text etc de pe Site. 


www.rezervarivacante.eu nu poate fi obligata la plata vreunei despagubiri izvorate din sau corelate la transfer ori la continut.


    6. Publicitate:

www.rezervarivacante.eupoate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in site-ul www.rezervarivacante.euCampaniile si promotiile derulate de www.rezervarivacante.eunu necesita acordul utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul utilizatorilor si poate fi schimbat oricand, fara a necesita un anunt prealabil.


    7. Legislatie aplicabila si Jurisdictie:

Acesti Termeni si Conditii precum si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania.(pentru www.rezervarivacante.eu Romania). Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.