depre noi RezervariVacante.eu

      

Despre noi

Integrator de oferte hoteliere,excursii si vacante


Licenta turism 669 /21.01.2019 

Certificat absolvire curs specialitate 00025559 /08.08.2016

 

Autoritatea Nationala pentru Turism – 0800.868.282 – Telefonul Consumatorului


Pentru contracte de reclama,promovare oferte turistice pe aceasta pagina va rugam un email la adresa :

office@rezervarivacante.eu

Ofertele si reclamele vor fi publicate cu respectarea conditiilor din contract si dupa primirea integrala si completa a informatiilor cerute.

Ne rezervam drepul sa nu publicam anumite reclame si oferte.

Pagina respecta in totalitate  Directiva 2011/83/UE care vizează orice contract incheiat intre un profesionist si un consumator - persoana fizica si reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor în stadiul precontractual, atât în cazul contractelor negociate in afara spatiilor comerciale, al contractelor la distanta, cat si in cazul altor contracte decat cele mentionate.

Tel:0745 844 396 Luni-Vineri 9-16

E-mail:office@rezervarivacante.eu
Timisoara-Romania

Ridicarea documentelor de la sediul agentiei prestatoare:
Indiferent de metoda de plata aleasa de dumneavoastra (numerar, transfer bancar sau carte de credit), puteti ridica biletele de la sediul agentiilor prestatoare daca nu este specificat alt mod.
Livrarea documentelor in sistem electronic:
Indiferent de metoda de plata aleasa de dumneavoastra (numerar, transfer bancar sau carte de credit), veti primi biletele de calatorie pe adresa de mail furnizata in momentul in care ati finalizat comanda.

Deoarece semnarea si stampilarea facturilor nu mai este obligatorie (cf. Cod Fiscal Legea 571/2003,republicata, Titlul VI,Cap.13,Art.155,aln..6), va rugam sa considerati documentele primite pe e-mail originale. Tot ce trebuie sa faceti este sa le printati.Emiterea voucher-ului de cazare reprezinta garantia achizitionarii serviciului confirmat si achitat.