Circuit Medjugorje-Belgrad din Timisoara

      

Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro Stars Stars

 Data urmatoarei excursii : 23 Mai 2019


Rezervara pana in 15 Martie la  0744 25 45 33 Luni-vineri 9-17 si ai pret special 180 Euro 3 nopti cazare+mic dejunCui se adreseaza aceasta excursie:

-amatorilor de fotografie fiindca avem si o destinatie  despre care lonleyplanet o prezinta intr-un mod deosebit

-celor care doresc altceva decat un simplu city break, o apropiere de Dumnezeu

-tuturor iubitorilor de calatorii si spiritualitate.

E bine de stiut ca aceasta excursie nu este un pelerinaj, este un circuit cultural si spiritual fiindca alaturi de Medjugorje vom vizita si Ostrog ,manastirea din coasta Muntelui Ostrog este categorisita ca fiind una dintre cele mai vizitate manastiri ortodoxe din lume si cel mai important loc de pelerinaj din intreaga Peninsula Balcanica.

 


'Insa nu recomand Medjugorje pentru iubitorii de senzational: vor fi dezamagiti! Soarele nu se intuneca sau nu se roteste brusc, nu se aud voci, nu am vazut oameni care sa leviteze, nu am vazut ingeri, nu am vazut-o si nici nu am auzit-o pe Sfanta Fecioara. Dar, cum am si spus deja, ceea ce am trait acolo a fost mai mult decat toate astea. Acolo i-am vorbit eu lui Dumnezeu si am simtit cum ma asculta. Acolo m-am simtit tinut in brate de Dumnezeu: ca la Ierusalim, ca la Lourdes, ca la Roma, ca in Biserica. Acolo am vazut scris pe chipul oamenilor: Dumnezeu exista, eu l-am intalnit.'Sursa :http://paxlaur.com

Mai multe poze
Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro Medjugorje-Belgrad-Mostar si o destinatie surpriza 180 Euro
Locatie

 

 

La Medjugorje oamenii nu-l descopera doar pe Dumnezeu si pe sfanta Fecioara Maria, ci acolo oamenii se descopera mai ales pe ei insisi si pe cei din jurul lor. Acolo inveti sa iti asculti inima, sa iti cunosti maretia sufletului si limitele trupului. Acolo oamenii sunt invatati sa isi recunoasca cu modestie adevarata lor valoare si locul pe care il au in aceasta lume si in istoria lumii.! Acolo nimeni nu se considera mai minunat decat celalalt si fiecare invata ca aproapele si mantuirea lui sunt realitati pe care trebuie sa le slujeasca..


Informatii Hotel

 

 

 

Ivo Andrić
E un pod pe Drina...
În stoc

 

 

Premiul Nobel pentru Literatură 1961

La jumătatea secolului al XVI-lea, un paşă dă poruncă se ridice un pod peste Drina, rîul care străbate orăşelul bosniac Vişegrad. Aşa începe istoria – cu pietre albe aduse de departe şi cu muncă zdrobitoare. Pînă la Primul Război Mondial, podul acesta, făcut din unsprezece arcade mlădioase, e martor al tuturor schimbărilor, suferinţelor şi tulburărilor care trec peste locuitori: stăpînirile se duc una după alta, scoţînd din rădăcini o parte din obiceiurile oamenilor şi punînd altele în loc, generaţiile cele noi îşi amintesc din ce în ce mai şters cum era traiul celor vechi, bătrîni şi tineri, creştini, musulmani şi evrei se întîlnesc pe pod şi privesc cum le trece viaţa, mai molcom ori mai aprig. Podul e martorul istoriei: şi al celei mari, plină de războaie, anexări, măriri şi decăderi de imperii, şi al celei mici, cu drame şi neînţelegeri omeneşti, cu împăcări cu soarta şi cu fericiri mărunte. Salutat drept un „Tolstoi iugoslav“ – odată cu traducerea în franceză a romanului (traducere care a dat semnalul unui succes mondial), Ivo Andrić face în E un pod pe Drina... ceva mai mult decît o sobră frescă istorică: aceasta e însoţită de o fermecătoare plăcere, aproape orientală, a povestirii, dar şi de crude reprezentări literare pentru ceea ce se numeşte „mersul înainte al istoriei” – implacabil şi, de cele mai multe ori, nedrept.


Informatii camera

 In ultima zi vom Vizita Catedrala Sfantului Sava. Acest edificiu este cea mai mare biserica ortodoxa din lume, Urmatorul popas va fi la fortareata Belgrad. O data ajuns pe Kalemegdan, cetate considerata veacuri de-a rindul Portile ori Cheia Europei, nu-ti  ramine altceva de facut decit sa admiri spectacolul, splendoarea maiestoasei intilniri dintre Sava si Dunare.In acest loc au ramas, mai bine de un veac, moastele Sfintei Parascheva, veghind crestinatatea pina la 1521, an in care Soliman Magnificul, le va aduce la Constantinopol.Exista pe Kalemegdan doua biserici importante: a Adormirii Maicii Domnului cea mai veche biserica a Belgradului (transformata pentru o vreme in geamie), si cea a Sfintei Parascheva, inaltata special pentru a adaposti moastele acesteia, in anul 1417
Tot pe Kalemegdan, pelerinul descopera, plin de uimire, Izvorul tamaduitor al Sfintei Parascheva, izvor catre care s-au indreptat, cu nadejde sfinta, veacuri de-a rindul, mii si mii de credinciosi .In jurul Izvorului, In Biserica Rujita se afla, de asemenea, la inchinare, o particica din moastele sfintei  ocrotitoare a sud-estului Europei.

Alte informatii

Modalitatea de plata:

1. Transfer bancar

 


Cardinal Vacante S.R.L. - J35/1812/1991  CIF:1820726

 

Conturi Banca Transilvania
Conturi bancare (lei) :

 

RO61BTRL03601202612238XX

RO66BTRLRONCRT0061223802

Conturi bancare (euro):

RO10BTRL03604202612238XX

RO16BTRLEURCRT0061223802

 


 la sediul din str. BOGDANESTILOR NR.4 

 

Bine de stiut:

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Pana in momentul efectuarii unei rezervari ferme, tariful poate varia.

 

Foarte important:

Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.rezervarivacante.eu  sunt verificate si respecta standardele turistice locale.
Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile si Tour operatorii.
Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin  www.rezervarivacante.eu  
Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate la data aparitiei noilor oferte sau reduceri.
Fotografiile prezentate pe site nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar parte din efortul companiei noastre de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare

Preturi, pachete, promotii

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Alte informatii/fisiere There are no additional files