excursie la Belgrad din Timisoara

      

Excursie 1 zi Belgrad Stars Stars Stars

 

Urmatoarea excursie Sambata

Pret 90 Lei primele 10 locuri


Preturi speciale pentru abonatii la newsletter , cei care au dat like paginii noastre de facebook

Mai multe poze
Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad Excursie 1 zi Belgrad
Locatie

Plecare: Timisoara  -  08.00

 

Sosire  : Timisoara  - 21.00


Programul excursiei in Belgrad aici


Vom petrece 1 zi plina in care efectiv vom vizita,vom admira ,vom degusta iar spre sfarsit vom face cumparaturi ,totul la cel mai mic pret din tara.

 

Ziua

          Plecam din Timisoara in jurul orei 7.00 dimineata ...e drept nu prea dimineata ca e weekend. Ne indreptam spre Serbia trecem de vama si mergem la schimbul valutar, cam 110-112 dinari la 1 Euro. Preturile sunt acceptabile atat la obiective cat si in localuri.Primul popas va fi la mausoleul lui Iosif Broz Tito si la muzeul de istorie al Yugoslaviei. Apoi ne vom indrepta spre Catedrala Sfantului Sava. Poate trebuie sa va spun ca acest edificiu este cea mai mare biserica ortodoxa din lume, Da din lume! Insa mai multe detalii aflati acolo...Urmatorul popas va fi la fortareata Belgrad. Acolo veti putea vizita Muzeul Armelor, Gradina zoologica ,manastirile din cadrul cetatii sau va veti putea delecta cu bucate alese din bucataria sarbeasca. Cine doreste poate vizita si Catedrala Bisericeasca din Belgrad dedicata Arhanghelului Mihail. Este situata la mica distanta de cetate. De asemenea putem merge pe strada Cneazul Mihail intesata de magazine si vanzatori de suveniruri. Optional se poate lua cina. Dupa cina ne indreptam spre Varset pentru cumparaturi inainte de revenirea in tara.

Informatii Hotel

Tarife:

1. TARIF - 80 Lei/loc

2. TARIF STANDARD - 100 Lei/loc(cu plata la autocar in limita locurilor disponibile) 


3. Reduceri - pentru fiecare 15 locuri = un loc GRATUIT

4. Contravaloarea excursiei se restituie integral daca anuntati cu 12 zile inainte, se restituie 50% daca anuntati cu 7 zile inainte, se retituie 20% daca anuntati cu 4 zile inainte.

 

PLATA LA AUTOCAR: 100 Lei/loc (nu garanteaza disponibilitatea locului ,cine alege acest mod de plata isi asuma acest lucru implicit )

 

Pentru minori Verificati conditiile de iesire din tara (pasaport, buletin si procura notariala semnata de ambii parinti sau dupa caz de parintele care nu paraseste tara).

 

Inclus: 

- Transport cu autocar: Timisoara - Belgrad - tur/retur

- Transport la urmatoarele obiective turistice :Casa cu flori,Catedrala Sf Sava,Kalemegdan,Magazin in Varsac pentru cumparaturi la intoarcere.

 Neinclus:

- Taxe la obiective turistice,

Informatii camera


Afla mai multe despre Belgrad


Belgrad - numit Orasul Alb - este unul dintre cele mai vechi orase europene. Viu, misterios si acceptabil ca pret, cu obiective si atractii turistice din cele mai variate si cu o istorie fascinanta modelata prin razboi si prin tragedia geopoliticii balcanice, capitala Serbiei pare a se afla in alta lume. Acest oras cu doua milioane de locuitori infloreste primavara, cand serile aduc familii intregi afara, in soarele mediteranean, la multe terase, in timp ce viata de noapte agitata se imprastie si pe strazi, catre barcile de pe rau.

Cu o cultura infloritoare a cafenelelor si a restaurantelor, o varietate de obiective turistice fascinante si o pasiune pentru arte si literatura, capitala Serbiei ofera un trai metropolitan la intersectia dintre Europa Centrala si Estica.
Belgrad a fost capitala Serbiei din anul 1403, a Iugoslaviei intre anii 1918 si 2003, apoi a Serbiei si Muntenegrului si, din 2006, doar a Serbiei.

Orasul este situat la varsarea raului Sava in Dunare in partea de nord a Serbiei, inconjurat din trei parti de Voivodina si dintr-o parte de Serbia Centrala.

Viata de noapte in Belgrad este una care poate satisface cerintele si celui mai pretentios turist. Orasul ofera o gama larga de cluburi si baruri care lucreaza in fiecare noapte. Recent, s-a stabilit la nivel international ca Belgradul a devenit un centru regional al petrecerilor, avand ca atu preturile accesibile ale bauturilor.

Fosta insula, Ada Ciganlija este acum legata de doua diguri de malul drept al raului Sava - formand un lac artificial, si este cel mai mare complex sportiv si de divertisment al capitalei. Cei 7 kilometri de plaja fac din Ada Ciganlijacea mai populara destinatie a orasului Belgrad.

Alte informatii

Obiective turistice fascinante care pot fi vizitate:

1. Catedrala bisericeasca din Belgrad

Principala biserica din oras, dedicata Arhanghelului Mihail. Actuala biserica (din 1845) a fost construita pe locul unei foste catedrale, datand din secolul XVI, care a fost in mod repetat demolata si desacrata de catre turcii otomani. Biserica contine Sf. Moaste ale Imparatului Uroš, sfant sarb, ultimul descendent din casa regala Nemanjić, si este locul unde sunt inmormantate cele mai importante figuri din istoria sarba: Vuk Karadžić, Dositej Obradović si conducatorii sarbi din dinastia Obrenović: Miloš, Mihailo si Milan. Interiorul este bogat decorat cu un iconostas sculptat, placat cu aur. Vis-a-vis de biserica se gaseste resedinta Patriarhului Bisericii Ortodoxe Sarbe, o cladire terminata in 1935.

2. Fortareata Belgrad

Este localizata pe un deal deasupra confluentei raurilor Sava si Dunarea. Romanii au fost primii care au construit aici un fort (castru), iar spre sfarsitul secolului I d.Hr., a devenit cartierul general al legiunii a patra flaviene. Dupa secole de atacuri, lupte si cuceriri, fortareata a fost in mod repetata rasa din temelii, reconstruita si restructurata. A pastrat in forma sa rotunda din prezent sfarsitul secolului XVIII, dar din nou, razboaiele care au urmat au distrus aproape toate cladirile. Fortareata Belgradului consta in Orasul de Sus, Orasul de Jos si Parcul Kalemegdan. Parcul Kalemegdan a fost dezvoltat in secolul XIX pe un platou in fata fortaretei, care a fost curatat secole intregi pentru a permite o vedere neobturata asupra avansarii inamicului.
Parcul este atat de popular datorita nenumaratelor sale banci umbrite, sculpturi dezorganizate, pavilionului sau de arta, parcului de amuzament si vanzatorilor de suveniruri. Este un loc vanat de jucatorii de sah, veverite si cuplurile indragostite.

3. Kalemegdan - Belgrad

O gazda a principalelor puncte de interes pentru vizitatori din Belgrad este concentrata pe crestele stancoase ale Kalemegdanului, amplasamentul orasului fortificat initial, care detine o privire de ansamblu asupra confluentei raurilor Sava si Dunarea. Cartierul este acum mentinut ca parc, continand fortareata antica, o gradina zoologica, un pavilion de arta, un observator, un planetarium, o fantana romana, Muzeul Militar si cateva locuri de plimbare adorabile.

4. Muzeul 25 mai

Muzeul gazduieste Casa Florilor, care este mausoleul lui Josip Broz Tito. Obiectele expuse includ Rolls Royce Phantom V-ul lui Tito, datand in 1960, daruri pretioase primite de el de la persoane din toata lumea, cele 106 decoratii internationale si locale, o uimitoare colectie de bastoane diferite prezentate ceremonial lui Tito de pionierii Partidului Comunist din Iugoslavia de ziua lui de nastere (celebrata pe 25 mai), precedata de saptamani de transmisii din toata tara. Desi muzeul atrage mai multi vizitatori decat oricare altul din Belgrad, datorita fascinatiei raspanMuzeul gazduieste Casa Florilor, care este mausoleul lui Josip Broz Tito. Obiectele expuse includ Rolls Royce Phantom V-ul lui Tito, datand in 1960, daruri pretioase primite de el de la persoane din toata lumea, cele 106 decoratii internationale si locale, o uimitoare colectie de bastoane diferite prezentate ceremonial lui Tito de pionierii Partidului Comunist din Iugoslavia de ziua lui de nastere (celebrata pe 25 mai), precedata de saptamani de transmisii din toata tara. Desi muzeul atrage mai multi vizitatori decat oricare altul din Belgrad, datorita fascinatiei raspandite pentru Tito, colectiile sale sunt prezentate inadecvat si uneori inaccesibile vizitatorilor.

5.Templul Sfantul Sava din Belgrad

Peisajul dominant din Belgrad este monumental, masivul templu al Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa in folosinta din lume, desi nu este inca terminata, cu toate ca aceasta cladire este utilizata de peste 50 de ani. Aceasta cladire remarcabila, cu fatada sa din marmura si granit, este dedicata Sf. Sava, fondatorul Bisericii Ortodoxe Sarbe, iar constructia sa a fost finantata exclusiv din donatii. Vizitatorii sunt bineveniti sa admire biserica amplasata in gradini adorabile.

Preturi, pachete, promotii

 


Tariful include:

- Transport Autocar Timisoara/Belgrad/Timisoara si asistenta turistica

La comanda se face excursia la Belgrad in orice zi pentru un grup de mimim 40 persoane

La cerere:Supliment locuri preferentiale fata (rd 1 si 2): 5 euro/ persoana/ dus - intors

Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar;


Modalitatea de plata

1. Transfer bancar:

 


Cardinal Vacante S.R.L. - J35/1812/1991  CIF:1820726

 

Conturi Banca Transilvania
Conturi bancare (lei) :

 

RO61BTRL03601202612238XX

RO66BTRLRONCRT0061223802

 

Conturi bancare (euro):

 

 

 

RO10BTRL03604202612238XX

 

 

 

RO16BTRLEURCRT0061223802

 


Sau la sediul din str. PARIS NR.2 A ( Cladirea IPROTIM la parter  Registrul Comertului)

 

 

 

2.La sediul firmei , Punct de lucru : str.Paris Nr.2A  Timisoara cladirea Iprotim:

 


IMPORTANT

Obiecte care nu sunt acceptate pentru transport si pot atrage raspunderea penala sau civila a posesorului :

 • pot  pune în pericol , pasagerii sau bunurile,sunt interzise de lege
 • marfa de contrabanda  indiferent de natura acesteia
 • orice material interzis conform regulilor şi reglementărilor oricăreia dintre ţările afectate de acest transport
 • pot fi deteriorate în timpul transportului
 • sunt interzise de legi, reglementări sau ordine aplicabile ale unui stat de origine sau destinaţie
 • acestea pot provoca disconfortul sau dezgustul persoanelor aflate la bord
 • orice situatie cauzata din nerespectarea acestor prevederi va fi adusa imediat la cunostiinta  autoritatilor iar prejudiciul cauzat va fi recuperat la nevoie si in instanta

 


Detalii/rezervari: 0745 - 844 396


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

 

Alte informatii/fisiere There are no additional files